Silver för Madelene

24 JAN 2013
Skrivet av :

Madelene Stedt tävlade mot finska friidrottare och tog silver i Haparanda i helgen. Trots tidtagningsstrul satte hon nytt personbästa.

Madelene Stedt, TAIF, tävlade i Aspen Athletic Games i Haparanda i helgen. I tuff konkurrens mot finska friidrottare tog hon silver på 60 meter med tiden 8,06 sekunder.

Tiden korrigerades senare till 8,17 sekunder. Trots tidtagningsstrul räckte resultatet till nytt personbästa, dessutom tog sig Madelene in på Sverigebästalistan, där hon rankas som elfte bästa i landet.

FOTO: Tony Stedt

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.