Parkskolan i Vi-i-femman-kvartsfinal

28 JAN 2013
Skrivet av :

I torsdags tävlade Parkskolans klass 5C i Vi i Femman. Tyvärr gick de inte vidare till semifinal, segern missades med blotta tre poängs marginal.

Det var P4 Norrbottens fjärde – och sista – kvartsfinal. En vinst innebar semifinal i länstävlingen av Vi i Femman. Parkskolans elever hade 23 poäng inför sista omgången; en 5-poängsfråga. Motståndarlaget från Hemmingsmark i Piteå kommun hade 25 poäng inför den avslutande ronden, där de lyckades knipa åt sig tre poäng. Slutställningen blev alltså 25 – 28 i tävlingen mellan Älvsbyn – Hemmingsmark.

– Vi har tittat på lilla aktuellt, men det brukar vi göra annars också, berättade lagledaren Isak Wiklund för radions Tova Nilsson när hon frågade om förberedelserna inför tävlingen.

Tyvärr räckte det inte till seger, men till en härlig insats. Tack Parkskolan för ert bidrag till Vi i Femman!

Lyssna på tävlingsomgången här:

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.