Naturen i Älvsbyn gnistrade som en pärla

14 JAN 2013
Skrivet av :

Söndagen bjöd på en gnistrande vinterdag i Älvsbyn med omnejd. Solsken genom rimfrost-klädda träd. Som om det inte vore nog avslutades kvällen med ett fantastiskt vackert och flammande norrsken.

Bilderna i dagsljus är tagna med mobiltelefon av Emelie Berglund under en bilfärd mellan Älvsbyn och Boden. Norrskensbilderna med det gula ljusskenet från byggnader är också fångade av Emelie utanför Arnemark.

Efter bara några timmar, vid 19-tiden på måndagskvällen hade över 15 000 personer markerat att de gillar Marcel Köppes Norrskens-bild.

Norrskensbilden av proffsfotografen Marcel Köppe, Serving Mind, togs i närheten av Laduberg. Han lade ut den på Facebook under måndagen och redan tidigt på kvällen hade den gillats av mer än 15 000 personer!

Vi på Älvsbyn Just Nu är tacksamma över att vi får använda den. Den finns även att beskåda på Marcels och vår Facebook-sida.

Se bildspel nedan.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.