Julen varar in till påska

22 JAN 2013
Skrivet av :

Ännu hänger julbelysningen kvar över Storgatan, och nu kommer förklaringen; ännu en film ska spelas in i Älvsbyn.

Många har undrat varför julbelysningen hänger kvar över Storgatan när tjugondag Knut passerat. Det har varit hemligt, men nu är det officiellt; ännu en film ska spelas in i Älvsbyn. I februari kommer nästa filmteam till kommunen. Den här gången är det Holländare, och tanken är att Storgatan ska figurera i filmen, med julbelysningen kvar.

Som att det inte räcker, så kommer troligen en del handlare, efter önskemål från teamet, att julskylta igen. DET kan man kalla den servicevänliga orten!

Från början var tanken att även de två stora julgranarna (vid kommunhuset och på torget utanför Tres Corona) skulle stå kvar extra länge, men planerna ändrades efter teamets första besök. Granarna tas därför ner under morgondagen (onsdag).

Randolf Eriksson på Näringslivskontoret är Älvsbyns kommuns kontaktperson vid filminspelningar i kommunen.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.