Granen plundrades i Korsträsk

15 JAN 2013
Skrivet av :

Nu är glada julen slut, slut, slut … Efter sedvanligt brud dansades i söndags julen ut, inte minst i Korsträsk.

Söndagen den 13/1-13 dansades julen ut i Korsträsks byagård. Vi började med att samlas runt granen för att sjunga och dansa. Sedan fick barnen ställa sig runt granen för att plundra den. De allra minsta fick börja med att ta sig en godisstrut. Sedan så fikade vi, surrade och minglade. Dagen avslutades med barnbingo med ett stort prisbord som räckte till alla!

Många nöjda och glad barn och vuxna för den delen!

 

Foto: Korsträsk byaförening

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.