Face me

12 JAN 2013
Skrivet av :

På lördagen genomfördes vernissagen av Konstprojektet för ungdomar ”Face me II” på Galleri K på folkhögskolan. Ett projekt där unga konstesteter från Norrbotten visar hur det är att vara ung just här och nu.

Face me är ett projekt från Sveriges Konstföreningar i samarbete med Sunderby folkhögskola, Norrbottens Museum och Norrbottens Landsting. Där ett femtiotal ungdommar från Kalix, Kriruna och Luleå varit inbjudna att skapa sina ver på Sunderby Folkhögskola och efter detta har utställningens 27 verk valts ut av en jury.
Juryn har bestått av Emmeli Lindgren och Hanna Österlund från Sunderby konstskola och Börje Ekström samt Jeanette Sundkvist från Norrbottens Museum.

Face me vandrar nu runt i länet och kommer att visar på Galleri K fram till den 25/1.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.