Våldsam brand på Storgatan

18 DEC 2012
Skrivet av :

En våldsam brandutveckling kan ses från Noréns hushållsmaskiner högst upp längst Storgatan i Älvsbyn. Enligt SOS Alarm är det en fullt utvecklad eldsvåda och räddningstjänsten från både Piteå och Älvsbyn är på plats. Det är oklart om någon befinner sig i byggnaden.

Röken från branden kan ses från i stort sett hela Älvsbyn. Tvåvåningshuset inrymmer Noréns Hushållsmaskiner, Salong Hon & Han, en föreningslokal, och övervåningen tjänar som bostad. Branden är omfattande, ser ut att utvecklas till en totalbrand, och byggnaden förefaller kollapsa inom kort. När polisen anlände till platsen brann det med öppen låga på hela baksidan av huset.
– Det här är ofattbart, säger en dyster Claes Noren.

Vidare uppdatering kommer senare under dagen.

20121218-135709.jpg

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.