Tävla för en vackrare värld

20 DEC 2012
Skrivet av :

Var med och bygg din egen favoritmodell av ett Älvsbyhus och tävla om priser som gör skillnad! I samarbete med Rädda Barnen arrangerar Älvsbyhus en pepparkakhustävling där vinnarna kan välja bland utvalda designobjekt – framtagna för att skapa en vackrare värld.

Genom att medverka i tävlingen bidrar du till att göra tillvaron och framtidsutsikterna ljusare för barn i utsatta situationer. Vinsterna består nämligen av fem presentkort från Rädda Barnens Designshop(värde 1 000 kr/st.) I shopen finns utvalda designobjekt som har en unik förmåga att göra världen lite vackrare. 

Elisabeth Ennefors, kommunikationschef på Älvsbyhus hoppas att tävlingen väcker engagemang.

 

-Det här en rolig och bra sak att göra, hälsar Elisabeth Ennefors, kommunikationschef på Älvsbyhus AB.Tävlingen, som är ny för i år, har också blivit ett nytt sätt att kommunicera Älvsbyhus på – och den har redan hunnit med att bli en ”snackis”.

-Vi vet att den redan uppmärksammats i en byggtidning, säger Elisabeth som givetvis hoppas att tävlingen ska väcka ett stort engagemang.

Det är enkelt att delta; maila bara din bästa bild på ditt Älvsbypepparkakshus till info@alvsbyhus.se och uppge namn, mailadress och telefonnummer, senast den 31 december 2012. På Älvsbyhus hemsida hittar du även en färdig mall av populära Älvsbyhusmodellen Tyr, som du kan använda dig av.

Bidragen kommer sedan att presenteras på Älvsbyhus officiella Facebooksida och en enhällig jury utser vinnarna den 7 januari 2012. Juryn värdesätter kreativa dekorationer och fantasirikedom.

 

Lycka till önskar vi Älvsbyn just nu.

 

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.