Nya framgångar för Madde

19 DEC 2012
Skrivet av :

Madelene Stedt tävlande för TAIF fortsätter leverera. Vid Decemberspelen i Aspenhallen i Haparanda den 8:e december tog hon guld på distanserna 60 meter och 200 meter, med nytt personbästa på den kortare distansen.

I helgen var det dags för tävling igen, i Luleå, där hon lyckades pressa sitt personbästa på 60 meter med ytterligare åtta hundradelar, klockan stannade på 8,25 sekunder och guldet var bärgat. Nu väntar lite välbehövd julledighet innan tävlandet drar igång igen nästa år.

Madelene Stedt är en av två mycket lovande atleter från Tväråselets AIF. Hennes tidigare klubbkamrat, Felix Johansson, nu tävlande för Piteå IF, tillhör också Sverigeliten i sin ålderklass på 60 meter.

Man kan undra vad det är i dricksvattnet i Tväråselet? Rena rama raketbränslet tydligen!

TEXT: Ulrika Stedt

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.