Mellandagscup in på småtimmarna

28 DEC 2012
Skrivet av :

Ett 40-tal ungdomar samlades till fotbollscup i Sporthallen på torsdagen. Men bollspelandet blandades med bowling och bad. 

– Ett härligt gäng och en trevlig dag, summerade eldsjälen Robert ”Isse” Isaksson cup-dagen som avslutade först framåt småtimmarna, klockan 00:30.

Mellandagscupen är tänkt att bli en årlig tradition för Älvsbyns högstadieelever. Till i år hade hela 40 ungdomar samlats för att delta.

Det blev också bowling.

Cupen började redan klockan 13:00. Tre timmar senare blev det bowling i två timmar. Därefter fortsatte fotbollsspelandet till klockan 21:00 för att avbrytas med bad i simhallen. Dessförinnan hade Församlingens informatör Stefan Bohman bjudit på härligt grillade hamburgare.

Alla glada deltagare i Mellandagscupen.

Sedan fortsatte cupen in på småtimmarna.

Det vinnande laget…

– Det här var postivit, tycker ”Isse” Isaksson och riktar ett tack till Älvsbyns församling som stod för förplägnaden, Älvsbyns Fastigheter som bjöd på kvällsbad och Kjell Tegnelund, kultur- och fritidschef som bjöd på bowlingen.

Fotboll in på småtimmarna kan bli en årlig mellandagstradition i Älvsbyn.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.