Mellandagscup in på småtimmarna

28 DEC 2012
Skrivet av :

Ett 40-tal ungdomar samlades till fotbollscup i Sporthallen på torsdagen. Men bollspelandet blandades med bowling och bad. 

– Ett härligt gäng och en trevlig dag, summerade eldsjälen Robert “Isse” Isaksson cup-dagen som avslutade först framåt småtimmarna, klockan 00:30.

Mellandagscupen är tänkt att bli en årlig tradition för Älvsbyns högstadieelever. Till i år hade hela 40 ungdomar samlats för att delta.

Det blev också bowling.

Cupen började redan klockan 13:00. Tre timmar senare blev det bowling i två timmar. Därefter fortsatte fotbollsspelandet till klockan 21:00 för att avbrytas med bad i simhallen. Dessförinnan hade Församlingens informatör Stefan Bohman bjudit på härligt grillade hamburgare.

Alla glada deltagare i Mellandagscupen.

Sedan fortsatte cupen in på småtimmarna.

Det vinnande laget…

– Det här var postivit, tycker “Isse” Isaksson och riktar ett tack till Älvsbyns församling som stod för förplägnaden, Älvsbyns Fastigheter som bjöd på kvällsbad och Kjell Tegnelund, kultur- och fritidschef som bjöd på bowlingen.

Fotboll in på småtimmarna kan bli en årlig mellandagstradition i Älvsbyn.

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.