Julklapparna hittar du i Älvsbyn

20 DEC 2012
Skrivet av :

Stiliga whiskyglas, snygga kläder, prylar, smycken eller varför inte en upplevelse..? I Älvsbyn hittar du det mesta. Här kommer ett antal julklappstips till dig som ännu inte hunnit shoppa klart. Ett halvdussin whiskyglas för 299 kronor hos Floristen. En  mysig grön one-pice till ditt barn hittar du hos Happy Barnkläder. Julklappstips från HerrMAN är en Jacka till halva priset. Ordinarie pris 995:- …eller Chinos från Solid med hängslen 699:- Senaste dammodet från underkläder till finaste stass köper du hos Helenas med stil.   Varför inte överraska med en upplevelse..? På Land och Vatten erbjuder svindlande forsfärder…. Älvsby folkhögskola lockar en show med Ronny Eriksson i mars. Eller varför inte ett presentkort på massage eller annan kropssvård hos Calm & Beauty..? Se fler tips genom att klicka på bildspelet här nedan:

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.