Haveri i julhelgen

27 DEC 2012
Skrivet av :

Den nya digitalbion på Forumbiografen havererade för andra gången i samband med julhelgens premiärvisning av ”Sune I Grekland – All Inclusive”. Ett besvärande hårdvarufel som slog ut all visning av både Bio och Hockey på grund av en havererad prosessor i filmservern.

Tack vare goda kontakter med servicefolk i Skellefteå, kunde felet åtgärdas under torsdagen och om allt vill sig väl kommer de förlorade filmerna att gå att visa under kommande lördag och söndag bara sättningsdagarna går att ändra.

K2 projektorn med sin server är inget för någon obehörig att åtgärda säger Mikael Larsson

Mikael Larsson som är biografmaskinist och filmplanerare vid Älvsby Folkets Hus och sköter bioverksamheten, säger att, – Det är beklagligt när det blir denna typ av fel, men vi har ingen behörighet eller kunskap att åtgärda denna typ av fel. Vi är helt i händerna på leverantörer med gällande garantier och serviceavtal. Dessutom måste alla gällande rättigheter att visa filmerna också vara godkända innan visning sker.

Så gå in på http://www.facebook.com/pages/Forum-%C3%84lvsbyn/130687940311972?sk=events för att se de aktuella föreställningarna som kommer, så även Luleå Hockeys matcher.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.