Årets by levererar

16 DEC 2012
Skrivet av :
BILDEXTRA: Arnemark som 2012 blev utsedd till Årets by fortsätter att leverera trevliga familjetillställningar i byn. Denna gång i den nyrenoverade byagården med högtidlig julstämning.
Det bjöds på underhållning, både för dom stora och de små. Vid lunch öppnade ”byan” portarna där flertalet ”byafolk” ansvarade och stod för servicen under hela dagen.
Bland annat serverades det gröt och skinksmörgås samt ett hav av olika fikasorter. Mot eftermiddagen bjöds det på olika aktiviteter, så som häst och släde samt besök av mannen med det stora skägget.

Det fanns många tomtenissar också…

Utbuden var många för att senare mot middagstid avrundas med Luciatåg och fin sång från byns alla barn. En uppskattad tillställning som förhoppningsvis kommer tillbaka nästa år.
Inte nog med alla aktiviteter, det fanns även några trevliga bord med julpynt och annat fint att shoppa till hemmet. Eller varför inte ge bort i julklapp.
Se även bildspel från dagen nedan…
TEXT OCH FOTO: EMELIE BERGLUND

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.