Svettigt värre

02 NOV 2012
Skrivet av :

Ett tiotal älvsbykvinnor samlades i kväll för att närvara vid ShapeUp passet som arrangerades i Hälsa och tränings lokaler ovanför Sportringen. Personlige tränaren Camilla Lundberg, uppvuxen i Älvsbyn, var gästinstruktör kvällen till ära.

Hälsa och träning är en nyöppnad verksamhet som riktar sig till träningssugna älvsbybor. Företaget drivs av Elaine Pettersson och sedan starten i början på september har hon fått fler och fler deltagare på sina pass.

–  Jag hade tänkt börja i liten skala, men jag får hela tiden köpa in mer utrustning, skrattar hon.

Elaine har tidigare varit en aktiv Korpeninstruktör, men när föreningen valde att lägga ner verksamheten i Älvsbyn bestämde sig Elaine för att starta eget.

–  Det här är en gammal dröm som gått i uppfyllelse, förklarar hon.

På Hälsa och träning erbjuder hon fyra träningpass i veckan; Total training, cirkelträning, kettlebellträning och body toning, det sistnämnda håller hon i Nystrand. Hon erbjuder även massage och kommer med tiden att arrangera inspirerande föreläsningar med tema hälsa och träning.

 

 

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.