Storforsen enda show-ort i Norrland

20 NOV 2012
Skrivet av :

Som enda ort i Norrland kommer Storforsen att gästas av Diggiloo-gänget nästa år. Efter årets succéturné med tioårsjubileum satsar artisterna på att göra en ÄNNU bättre show 2013. Den här gången kommer Lasse Holm att finnas bakom kulisserna istället för att stå på scen.

Den 17 juli kommer Diggiloo åter till kommunen, och med sig har de artister som Linda Pritchard, Andreas Weise, Charlotte Perrelli, David Lindgren, Jessica Andersson, Lotta Engberg, E-type, Per Andersson, Magnus Johansson och Mojje åter till kommunen. Evenemanget börjar med insläpp klockan tre på eftermiddagen, och sju på kvällen drar underhållningen igång.

Kringarrangemangen är fler i år; DJ Clabbe (Claes af Geijerstam) värmer upp innan föreställningen, Mojje fixar familjeföreställning med fart, och i år är det dessutom debut för den egna restaurangen. Där kommer man bland annat att hitta picknickmat, fika och annat tilltugg. Souvenirshopen följer också med. Biljetter till 2013 års show släpps den 27:e november. Den perfekta julklappen?!

Hitta fullständig information på www.diggiloo.com

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.