Polisen letade försvunnen på Kanis

07 NOV 2012
Skrivet av :

Ett stort polispådrag letade efter en försvunnen man i dryga 50-årsåldern på Kanis under tisdagskvällen. Mannen hade anmälts saknad tidigare under dagen. Den försvunne har sina rötter i Älvsbyn men bor i dag på annan ort.

Polisen fick under kvällen vittnesuppgifter att mannen setts i området runt Kanis. Men eftersökningarna gav inget resultat och nya uppgifter gjorde att insatsen avblåstes mellan klockan 21:00 och 22:00.

Mannen lider av sjukdom och oro finns för att han kan skada sig själv.

När Älvsbyn Just Nu:s utsände fotograf kom till platsen vid 22-tiden bestod aktiviteterna vid skidbackens fot av snötillverkning i form av snökanoner.

FOTO: STERLING NILSSON

 

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.