Polisen letade försvunnen på Kanis

07 NOV 2012
Skrivet av :

Ett stort polispådrag letade efter en försvunnen man i dryga 50-årsåldern på Kanis under tisdagskvällen. Mannen hade anmälts saknad tidigare under dagen. Den försvunne har sina rötter i Älvsbyn men bor i dag på annan ort.

Polisen fick under kvällen vittnesuppgifter att mannen setts i området runt Kanis. Men eftersökningarna gav inget resultat och nya uppgifter gjorde att insatsen avblåstes mellan klockan 21:00 och 22:00.

Mannen lider av sjukdom och oro finns för att han kan skada sig själv.

När Älvsbyn Just Nu:s utsände fotograf kom till platsen vid 22-tiden bestod aktiviteterna vid skidbackens fot av snötillverkning i form av snökanoner.

FOTO: STERLING NILSSON

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.