Misstänkt tjuv greps i skogen utanför Vidsel

28 NOV 2012
Skrivet av :

Med hjälp av hund kunde polisen spåra och gripa en man i 20-årsåldern, misstänkt för bilstöld och villainbrott, i skogen utanför Vidsel sent på tisdagskvällen.

En hundpatrull kunde spåra den misstänkte tjuven (fotografiet är en så kallad genrebild från Polisens presstjänst och visar inte den hundförare eller hund som arbetade i Vidsel på tisdagskvällen).

Jakten på tjuven började vid 20-tiden på tisdagen efter en singelolycka på den så kallade flygrakan i Vidsel. Enligt ett vittne hoppade två män ur bilen och sprang från olycksplatsen till skogs.

När polisen kom fram till bilen kunde de konstatera att den var stulen. I bilen hittades också stöldgods som kunde kopplas till ett tidigare villainbrott i Vidsel.

Men hjälp av hund kunde en av männe spåras och gripas strax före midnatt. Den gripne mannen är därför misstänkt för både tillgrepp av fortskaffningsmedel och grov stöld.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.