Lyckad tjejkväll med brett utbud

15 NOV 2012
Skrivet av :

Lagom till jul bjöd Nystrands byaförening in till tjejkväll. Utbudet bestod av kläder, smycken, nagenförlängning, konst, heminredning, köksgeråd och förplägnad – i princip allt en kvinna kan tycka om. 

För andra året i rad anordnade Nystrands byaförening tjejkväll, och de fjorton utställarna bjöd på ett brett utbud av produkter.

– Man kunde köpa honung, kläder, ljus och bakformar, för att nämna några av de saker som visats i kväll, säger Berit Sundberg, ordförande i föreningen.

Byaföreningen bjöd besökarna på glögg, kvällen till ära och tack vare bidrag från ortens kvinnor fanns där ett dignande fikabort. Via Sociala medier hade budskapet om tjejkvällen spridit sig, och uppskattningsvis var där närmare ett hundratal besökare.

– Det är så roligt att arrangera något när man får gensvar, säger Berit och tillägger att tanken är att detta ska bli en årlig tradition. Även utställarna var nöjda; produkter sålde slut, flertalet beställningar och nya bokningar vittnar om en lyckad kväll.

 

 

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.