Kusligt Korsträsk

04 NOV 2012
Skrivet av :

En kuslig Halloweenmaskerad för barnfamiljer pågick vid Korsträsks byagård under lördag kväll. Det blev en riktigt lyckad kväll, där alla barn kom utklädda, glada och förväntansfulla! På programmet stod bland annat utomhusskattjakt bestående av fem olika stationer, där barnen skulle leta skelettdelar som Herr Ben tappat bort. När de lyckats få ihop alla skelettdelar skulle de gemensamt bygga ihop Herr Ben för att komma åt ”Skatten”- en strut med godis.

 

Kvällen bestod sedan av lekar, disko och intag av bål och en massa snacks. Det fanns även priser för bästa kostym, där barnen själva fick rösta på den kostym de tyckte var bäst. De som fick flest röster vann presentkort på Älvsbyköpmannaförening, i olika valörer.

 

 

Text/Foto: Korsträsks byaförening

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.