Fluxen får ny teknik efter Ingers förslag

30 NOV 2012
Skrivet av :

Restaurangen på Fluxen utrustas med bättre och modernare teknik, bland annat en ny högtalaranläggnng, Internetuppkoppling och bildkanon. Detta sedan Inger Lundberg, folkpartiet, fått bifall till sin motion i kommunfullmäktige.

I sitt förslag till beslut hade kommunstyrelsen föreslagit ett avslag på Lundbergs motion. Men när Helena Öhlund, s, (blivande kommunalråd) valde att gå emot ks och istället yrka bifall så fick INger igenom sin motion.
– Jättekul. Fluxen behöver bättre utrustning. Den som i dag finns väcker bara irritation. Det är svårt att hålla mikrofonen i ett sådant läge att det hörs bra och inte flås och blås hörs, menar Inger.
Så här löd hennes motion i sin helhet:
”Ny teknisk utrustning behövs i Fluxens restaurang.

Det är angeläget och viktigt att högtalaranläggningen i restaurangen är användarvänlig. Den nuvarande fungerar inte optimalt och väcker irritation hos både åhörare som inte hör vad som sägs och den som ska prata i mikrofonen.Det är svårt att hålla mikrofonen i ett sådandt läge att det hörs bra och inte flås och blås hörs. Irritation och klagomål har framförts vid ett flertal tillfälle och nu senast vid SPFs medlemsmöte.

Fastighetschefen Anders Nilsson berättar att den är kontrollerad och bruset är åtgärdat.Trots detta så kvarstår problemet! Vi anser att ny modernare teknik vad gäller högtalare, mikrofon, internetuppkoppling och kanon behövs i reataurangen.

Yrkanden:

  • Bättre ljudkapacitet på högtalare och sladdlös mikrofon och /eller headset.
  • Installera internet och kanon

För folkpartiet Älvsbyliberalerna

Inger Lundberg”

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.