Andörjan fortsätter

08 NOV 2012
Skrivet av :

Oroväckande signaler sändes ut under veckan om att lägga ned motionsskidtävlingen Andörjan. Men nu kan alla skidintresserade andas ut och börja träna inför 2013 års upplaga. Detta står klart efter torsdagskvällens möte där Andörjankommittén tog beslut att köra även 2013.

Efter ett antal förenklingar av tävlingen så behövs det färre funktionärer, men det stora problemet är och har varit att hitta folk som kan axla bördan att arrangera tävlingen. Flera tidigare tunga namn hoppar av och då detta är ett motionslopp som är sidning inför Vasaloppet så är det ändå viktigt att det försöka fortsätta .

Hur man skall lyckas med att värva nya personer till tävlingsledningen och arrangörsstaben är fortfarande en viktig fråga, även om man just nu ser att det finns tillräckligt med intresserade funktionärer.

Nu skall Vidsels SK få säga sitt vid ett kommande möte under nästa vecka, men de verkar redan nu vara helt inställda på att fortsätta att driva Andörjan vidare.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.