Lyckad familjedag i Korsträsk

15 OKT 2012
Skrivet av :

Dockteater, barnbingo och palt. Här kan man snacka om lyckad kombination. Chapp-Å-Clack Dockteatern ”Vem kan pussa Kasper” lockade både stora och små besökare till Korsträsk i går. 75 personer hade samlats för att se på när Margareta och Udo Offerman med stor inlevelse spelade upp den spännande berättelsen, om häxan som härjar bland smådjuren och förtrollar Kasper i en hundraårig sömn …

Under dagen spelade man även barnbingo, där man vid full bricka kunde hämta ut en biobiljett till vinst.

Att det var en lyckad dag vittnar även paltförsäljningen om, då 400 paltar serverades i skolans matsal.

Här kom första vinsten på full bricka. 2 biobiljetter blev det. Undra vem han tar med sig på bio?

Vad får det lov att vara? Lena Grahn delar ut bingobrickor.

Första barnbingons alla nio glada vinnare!

Text och bild: Korsträsk byaförening

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.