Läcker mat, after ski och barhäng i nya KanisKrogen

30 OKT 2012
Skrivet av :

En Kanis Big Jump eller en gigantisk räkmacka, after ski och barhäng. Det, och många andra nyheter, kommer du att hitta i restaurangen vid skidbackens fot som fått nya ägare. KanisKrogen tjuvstartar och dukar upp till julbord helgerna 7-8 och 14-15 december.
– Vi vill att våra gäster skall få det där lilla extra som gör att ett besök hos oss blir en totalupplevelse, säger krögaren Charlotta Nilsson.

Charlotta Nilsson är ny krögare på Kanis.

När nya Kaniskrogen slår upp sina portar så tar nya arrendatorer vid. Det är LB Konsult i Norr AB med Charlotta Nilsson vid rodret.
– Det här blir en positiv utmaning. Men jag säger som Zig Ziglar; ”En positiv attityd gör inte att allt kommer att gå bra , men den gör att man kan göra allting bättre än med en negativ attityd.” Det är mitt motto och det är så jag tänker, säger Charlotta.
Ambitionen är att KanisKrogen ska vara krogen för dig som vill uppleva något ut över det vanliga i Älvsbyn, vad gäller mat, dryck, service och miljö.
– Hos oss vill vi att du skall kunna upptäcka det där lilla extra, varje gång! Vi vill inte bara att maten skall vara fantastisk. Vi vill att våra gäster skall få det där lilla extra som gör att ett besök hos oss blir en totalupplevelse, säger Charlotta och fortsätter:
– Känslan är en otroligt viktig del som vi kommer att utgå ifrån i allt som vi gör. Miljön där du vistas, om det är för att äta och dricka gott, umgås eller bara ta en fika, är viktig. Det vi vill är att du som gäst hos oss ska känna ett välkomnande fyllt av värme och gemytlighet.

Vinterns besökare på Kanis kan utöver fantastisk skidåkning se fram mot god mat, afterski och barhäng….

En del mindre ändringar i lokalen och utemiljön är att vänta.
– Men vi tar det steg för steg och hoppas att vi kan lyckas pricka rätt. Det är alltid bra att vara lyhörd mot sina gäster.
KanisKrogen kommer även att anordna exempelvis trubadurkvällar och afterski med trevligt barhäng.
– Vi dukar även upp för konferenser samt andra stora och små sällskap. Självklart så kommer vi att hålla öppet när Kanisbacken är öppen.
KanisKrogen tjuvstartar och dukar upp till julbord den 7-8 och den 14-15 december (förbokas – se annons).
– På vårt julbord kan du frossa i alla julens läckerheter. Det går även att boka andra datum om ni är ett större sällskap!

Hur som haver så smids det planer och idéer finns det gott om.
– Framtiden för Kanisanläggningen känns mer ljus än någonsin och det finns ett positivt nätverk som arbetar både företagsmässigt och ideellt för ett möjligheternas Kanis. Det är många saker på gång och ni måste nog komma tillbaka en gång till för ett nytt reportage, säger Charlotta med glimten i ögat.
Klicka här för mer information och bokningar, eller ring 0929-17202. Se även kommande annonser.

Nya KanisKrogen.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.