Gabriella får beröm av NHL-legendar

09 OKT 2012
Skrivet av :

 

Det är slut på sommarledigheten för den duktiga ishockeydomaren Gabriella Grahn från Älvsbyn. En ny säsong hägrar. Och Gabreilla kan vara nöjd med sina insatser. Hon fick äran att döma SM-finalen för damer i AXA center arena i Södertälje. Det gjorde hon så bra att självaste Ulf Samuelsson, förre NHL-spelaren och numera tränare för MoDo:s elitserielag (herrar), berömde henne i direktsändning. Nämnas bör kanske att Ulfs dotter spelar i mästarlaget MoDo.

Hennes blogg kan du följa genom att klicka här…

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.