Fem personer i trafikolycka på Altuna

03 OKT 2012
Skrivet av :

Tre personer skadades och fördes till Sunderby sjukhus efter en krock mellan två bilar på Altunaområdet under onsdagseftermiddagen. Två personer transporterades till vårdcentralen i Älvsbyn för kontroll.

Olyckan inträffade i korsningen Nyvägen/Övrabyvägen. Bilen på Nyvägen hade väjningsplikt men körde av någon anledningen ut på övrabyvägen och rakt in i sidan på ett förbipasserande fordon.

Trafikolycka, Altuna

I bilen på Övrabyvägen färdades ett äldre par. De fördes till Älvsbyns vårdcentral för kontroll. I den mindre bilen, som kom på Nyvägen, åkte tre personer. Samtliga tre fördes till Sunderbyns sjukhus.
Enligt uppgift ska dock ingen, dessbättre, vara allvarligt skadad.

FOTO: STERLING NILSSON

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.