Fem personer i trafikolycka på Altuna

03 OKT 2012
Skrivet av :

Tre personer skadades och fördes till Sunderby sjukhus efter en krock mellan två bilar på Altunaområdet under onsdagseftermiddagen. Två personer transporterades till vårdcentralen i Älvsbyn för kontroll.

Olyckan inträffade i korsningen Nyvägen/Övrabyvägen. Bilen på Nyvägen hade väjningsplikt men körde av någon anledningen ut på övrabyvägen och rakt in i sidan på ett förbipasserande fordon.

Trafikolycka, Altuna

I bilen på Övrabyvägen färdades ett äldre par. De fördes till Älvsbyns vårdcentral för kontroll. I den mindre bilen, som kom på Nyvägen, åkte tre personer. Samtliga tre fördes till Sunderbyns sjukhus.
Enligt uppgift ska dock ingen, dessbättre, vara allvarligt skadad.

FOTO: STERLING NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.