Vinst och förlust för ÄIF

18 SEP 2012
Skrivet av :

Älvsbyns fotbollsdamer vann säsongsepilogen borta mot Infjärden med 2-1 (1-1). Målskyttar för ÄIF var Helena Norberg och Carolin Lindkvist. Resultatet innebär att Älvsbyn tog elva poäng i årets serie. Skönt för ÄIF:s unga lag att avsluta med en seger.

Älvsbyns herrar däremot fick lämna Hifton i Hemmingsmark med ännu en förlust i baken 1-2. De grön-vita var redan nedflyttningsklara efter en säsong där det mesta gått emot laget. Älvsbyns mål gjordes av Anders Sundman. Nästa år spelar ÄIF:s herrar i division fem.

För utvecklingslaget i division sex återstår fortfarande en match av säsongen. Den gångna helgen vände ÄIF:s blivande stjärnor ett underläge med 1-3 till seger med 4-3 i bortamatchen mot Alter/Rosvik 2. Målskyttar för Älvsbyn var; Fredrik Johansson, Olle Sundkvist och Basamba Fisheru. ÄIF:s fjärde fullträff var ett självmål av hemmalaget.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.