Tillsammans för bygden

27 SEP 2012
Skrivet av :

Ny sida, fler medarbetare, närvaro på Facebook, krönikörer. Förändringarna är många och förhoppningsvis uppskattade. Grundtanken står dock fast – Älvsbyns budbärare på nätet.

Som synes har det hänt en hel del med sidan Älvsbyn Just Nu. Genom det nya utseendet hoppas vi att ni som läsare gillar den ljusa layouten, att sidan blivit lättare att navigera på, både via datorn och från mobila enheter.

Det är inte bara det visuella som fått ett lyft. Vi har inlett ett nytt samarbete där vi tillsammans arbetar för att sidan ska utvecklas. Vi kommer också fortsättningsvis att rapportera om det som sker, allt för att enligt vår vision lyfta bygden.

Som service för våra läsare har vi tagit fram en del nyheter, till exempel familjesidan, dit ni kan skicka era bidrag. En annan nyhet är att vi samarbetar med bloggare i olika genrer. Vi vill lyfta dem som våra krönikörer och hoppas att ni uppskattar idén.

För er som nyttjar den tjänsten, är det nu lättare att prenumerera på vårt nyhetsflöde via rss. För att ytterligare öka möjligheterna till en god dialog, finns vi också på Facebook sedan en tid tillbaka.

Vi vill slutligen passa på att tacka alla som tipsar om nyheter, events och andra händelser. Tack vare er kan vi ge en större bild av Älvsbyn.

FOTO: Mats Lindman

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.