Stolpe ut för Älvsbyn

10 SEP 2012
Skrivet av :

Missflytet för Älvsbyns fotbollsherrar består. I bortamatchen mot Ersnäs hade laget många chanser men fick gå mållösa av planen och förlorade med 0-3 (0-2).

Trots att Älvsbyn är klara för nedflyttning kom laget till spel med glada miner. Dessutom fick ett par spelare, Basamba Fisheru och Jonatan Holmqvist, från utvecklingslaget chans att spela i representationslaget.

Älvsbyn höll jämna steg med Ersnäs – ja, de var stundtals bättre. Men som sagt, marginalerna har inte varit på de grön-vitas sida under hela säsongen. I andra halvlek var Älvsbyn det bättre laget men Ersnäs gjorde målen.

Nämnas bör att Mats Andersson gjorde tillfällig comeback – som målvakt (!) och skötte sig bra. I vanlig ordning gjorde Viktor Lundström ett jättejobb. Plus även till mittbackarna Olle Sundqvist och Jonas Berg.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.