Stolpe ut för Älvsbyn

10 SEP 2012
Skrivet av :

Missflytet för Älvsbyns fotbollsherrar består. I bortamatchen mot Ersnäs hade laget många chanser men fick gå mållösa av planen och förlorade med 0-3 (0-2).

Trots att Älvsbyn är klara för nedflyttning kom laget till spel med glada miner. Dessutom fick ett par spelare, Basamba Fisheru och Jonatan Holmqvist, från utvecklingslaget chans att spela i representationslaget.

Älvsbyn höll jämna steg med Ersnäs – ja, de var stundtals bättre. Men som sagt, marginalerna har inte varit på de grön-vitas sida under hela säsongen. I andra halvlek var Älvsbyn det bättre laget men Ersnäs gjorde målen.

Nämnas bör att Mats Andersson gjorde tillfällig comeback – som målvakt (!) och skötte sig bra. I vanlig ordning gjorde Viktor Lundström ett jättejobb. Plus även till mittbackarna Olle Sundqvist och Jonas Berg.

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.