Renkronan – Årets Pärla?

Nominering: De har utvecklat nya arbetstillfällen i en ny och utsatt bransch. De har hög tilltro till människan och satsar och bygger ut verksamheten.

Namn: Renkronans behandlingshem
Ägare: Christer & Kristina Wannestrand
Antal anställda: 15 st och 4 konsulter som anlitas vid behov.

Framgångsrecept: Vårt arbete handlar om att bygga förtroende och det gäller att möta varje människa där de befinner sig. Vi jobbar utifrån tre ledord: omtanke, värme och respekt – med patienten i fokus.

Framtiden: Vår vision är att kunna hjälpa fler med alkohol och drogproblem. Vi vet att drygt 10% av svenska befolkningen lever i ett missbruk. Det innebär i sin tur att det är närmare halva Sveriges befolkning som lever i  missbruk, det är inte bara missbrukaren som påverkas, även make/maka, barn och anhöriga drabbas.

Varför ska folk rösta på er? Vi är fantastiskt glada över nomineringen! De som tycker att vi utför ett bra och viktigt arbete får gärna lägga sin röst på oss.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.