Premiär för ny modebutik

06 SEP 2012
Skrivet av :

Efter 37 år får Helenas Boutique en ny ägare i form av Lisa Lundström. Torsdagen den 6 septemeber var det smygpremiär för den nygamla butiken som numera har namnet Helenas – med stil.

Lisa har lång erfarenhet av att jobba i tygaffärer och säger själv att hon tycker att det viktigaste med skyltningen är att se till så att ögat får vila. I lokalen som är iordningställd efter hennes huvud känns det väldigt organiserat och välkomnande för kunderna.

Idén att ta över butiken kläcktes i december, och köpet blev klart i februari. De sista dagarna har varit stressade för Lisa och hennes medarbetare. De säger att det känns som om de bara har varit i butiken och sovit. De har jobbat på bra och allt i butiken känns nytt och fräscht även om det gamla utbudet kommer att vara kvar och fortfarande tilltala gammal som ung.-

TEXT OCH FOTO: EMELIE BRÄNNSTRÖM

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.