Premiär för ny modebutik

06 SEP 2012
Skrivet av :

Efter 37 år får Helenas Boutique en ny ägare i form av Lisa Lundström. Torsdagen den 6 septemeber var det smygpremiär för den nygamla butiken som numera har namnet Helenas – med stil.

Lisa har lång erfarenhet av att jobba i tygaffärer och säger själv att hon tycker att det viktigaste med skyltningen är att se till så att ögat får vila. I lokalen som är iordningställd efter hennes huvud känns det väldigt organiserat och välkomnande för kunderna.

Idén att ta över butiken kläcktes i december, och köpet blev klart i februari. De sista dagarna har varit stressade för Lisa och hennes medarbetare. De säger att det känns som om de bara har varit i butiken och sovit. De har jobbat på bra och allt i butiken känns nytt och fräscht även om det gamla utbudet kommer att vara kvar och fortfarande tilltala gammal som ung.-

TEXT OCH FOTO: EMELIE BRÄNNSTRÖM

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.