NTM i Norr AB – Årets Pärla?

Nominering: Norrbottens transport och montage är ett nystartat företag av en ung och driftig företagare som redan har mellan 10-20 anställda för olika projekt inom montage, entreprenad och transporter. Ett företag som växer och tänker satsa i kommunen med olika etableringar, anställningar, fordon och butik med mera.

Namn: NTM i Norr AB
Ägare: Robert Renberg och Torbjörn Egmalm
Anställda: 17 st

Framgångsrecept: Att våra verksamheter och personligheter kompletterar varandra. Vi har satsat stenhårt och sedan utökat successivt sedan starten i juni 2010.

Framtid: Vi tänker bygga vidare och vidareutveckla verksamheten. Vi har planer för nya projekt för både transport, bemanning och entreprenad. Målet är att vi inom två år ska omsätta 30 miljoner kronor – jämför mot årets bokslut som landar på ca 10 miljoner.

Varför rösta på NTM? Man ska rösta på oss för att det vi gör är bra, både för kommunen och för de som bor här. Att satsa för framtiden är alltid bra.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.