Nattorientering när DM avgörs

01 SEP 2012
Skrivet av :

På lördag arrangerar Älvsby IF OK två DM-tävlingar i orientering. Klockan 15.00 startar Sprint-DM i området runt gamla Lekenskolan. Det blir sprintorientering längs med gatorna i Älvsbyns centrala delar.

150 “ungdomar” mellan 7 -87 år kommer att springa runt i varierande stilar och hastigheter. Efter några timmars återhämtning blir det dags för Natt-DM med start och mål i anslutning till Folkhögskolan. Även där blir det drygt 100 deltagare. Starten blir 21.30 och boende på Prästgärdan ska inte bli förskräckta om de ser starka lampor flänga omkring i närområdet.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.