Nattorientering när DM avgörs

01 SEP 2012
Skrivet av :

På lördag arrangerar Älvsby IF OK två DM-tävlingar i orientering. Klockan 15.00 startar Sprint-DM i området runt gamla Lekenskolan. Det blir sprintorientering längs med gatorna i Älvsbyns centrala delar.

150 ”ungdomar” mellan 7 -87 år kommer att springa runt i varierande stilar och hastigheter. Efter några timmars återhämtning blir det dags för Natt-DM med start och mål i anslutning till Folkhögskolan. Även där blir det drygt 100 deltagare. Starten blir 21.30 och boende på Prästgärdan ska inte bli förskräckta om de ser starka lampor flänga omkring i närområdet.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.