Kanis bjuder på nya äventyr

18 SEP 2012
Skrivet av :

Daniel Nordebo har gjort en 58-sidig guide om Kanis. Den innehåller många nyheter – även för de flesta älvsbybor. Dessutom har Marcel Köppe skapat en informativ och snygg websida om Kanis där Nils Nilsson hjälpt honom med kodningen.

Visste ni att du från Stor-Kanis kan hitta nedfarter för offpist-åkning med fallhöjder på en bra bit över 200 meter..?

”Lillkanis och Storkanis bjuder på riktig fina pudersnöupplevelser. Här hittar du nedfarter som utan tvivel kan till och med jämföras med kanadiska förhållanden på sina håll. Meterdjup snö, massvis med drops, fantastiska vyer och finaste skog. Det är vad kanissyskonen ERBJUDER dig…” utlovas på websidan.

Guiden, ”Toppturer på Kanis. En guidebok till 32 av Älvsbyns bästa åk”, är en riktig pärla på många sätt som även rymmer andra tips än fina pister.

Den nya hemsidan innebär också ett rejält lyft för Kanis. Där hittar du all tänkbar information, fina bilder samt fakta om anläggningen och den närliggande terrängen.

Läs guiden digitalt

Kanis nya hemsida

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.