Hockeykvällar

13 SEP 2012
Skrivet av :

På torsdagskvällen startade Elitserien i Hockey, så även Hockeykvällarna i Forumbiografen, där Älvsbyns Folketshusförening även under säsongen 2012-2013 kommer att bjuda Älvsbybor på alla Luleå HC hemma och bortamatcher, totalt 55 st.

Där kan du se på Hockey antingen på Biografduk eller på en 60 tums TV, ta en fika och bara njuta till att se Luleås framgångar även denna säsong.

Det är personalen från Älvsbyns Folketshus förening som ställer upp under Hockeykvällarna i helt uppfräschade lokaler. Premiärkvällen var det vaktmästaren Jan Sidenmark som vär värd för ett tjugotal intresserade.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.