Fysiken vann över talang

10 SEP 2012
Skrivet av :

Det finns talang och kunnande bland Älvsbyns unga fotbollsdamer. Något laget visade under andra halvlek i matchen mot topplaget Trångfors. Men ÄIF räckte ändå inte till. Det blev förlust med 2-5 (0-4) hemma på Älvåkra.

Inför säongen tappade Älvsbyn många spelare. De har ersatts av unga förmågor. Återväxten är god men många behöver en eller ett par säsonger till för att räcka till i division tre – inte minst fysiskt.

I den andra halvleken, som Älvsbyn faktiskt vann med 2-1, visade lagets ungdomar att talangen finns. Inte minst gladde anfallarna Caroline Lindqvist och Wilma Karlsson. Båda är födda 1999.

Älvsbyns mål gjordes av Caroline Linqvist och inhopparen Vendela Olovsson.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.