Fyra gånger NM-guld

04 SEP 2012
Skrivet av :

Framgångarna fortsätter för Tväråselets duktige friidrottare Felix Johansson. När Norrlandsmästerskapen för 13-14-åringar avgjordes i Piteå tog han fyra guld och två brons!

Längdhoppstävlingen vann Felix på nytt personbästa, imponerande 5,60 meter. Det blev även guld på sprintdistanserna 200 och 80 meter. Dessutom sprang Felix startsträckan i stafetten 8 x 200 meter som Norrbotten vann. Brons vann Felix i Kula och på 600 meter. Ett imponerande facit. I tävlingen deltog de bästa friidrottarna från Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gästrikland.

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.