Avspänd Rigmor Gustafsson

13 SEP 2012
Skrivet av :

Jazz mötte stråkorkester när Rigmor Gustafsson uppträdde med Norrbottens Kammarorkester på onsdagskvällen i Kapellet på Folhögskolan. Det var första stoppet av sju och lockade omkring hundra besökare.

Där Rigmors sköna röst i kombination med välkomponerade arrangemang av Hans Ek och Hans Hjortek bidrog till skön stämning i kapellet.

Rigmor själv har en väldigt stor röst i en lite kropp och skämtar om att inte komma ihåg namn, och detta blev väldigt uppskattat bland publiken. Allt kändes väldigt pampigt, men ändå ej övermäktigt och det fanns något för alla att njuta av även om publiken bestod mest av äldre.

Text: Emmelie Brännström

Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.