Älvsbyhus störst i Sverige

13 SEP 2012
Skrivet av :

Var tionde villa som byggs i Sverige är ett Älvsbyhus. Det visar statistik från Byggfakta där uppgifterna grundar sig på ansökta bygglov i landets kommuner. Det gör att Älvsbyhus behåller positionen som Sveriges största småhustillverkare med 10,2 procent av marknaden.

Kanske kan Älvsbyhus’ bit att kakan växa ytterligare trots den nuvarande lågkonjunkturen på den svenska småhusmarknaden.

”Vi arbetar vidare med den finansieringslösning som vi presenterade i början av sommaren, för att underlätta för (oftast unga) familjer att kunna investera i sitt hem. Lösningen är unik och har väckt stor uppmärksamhet, framförallt hos de familjer som planerar att bygga nytt hus och som behöver hjälp med kontantinsatsen”, skriver kommunikationschefen, Elisabeth Ennefors, på sin blogg.

Klicka här för att komma till bloggen

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.