30 000 söker boende

18 SEP 2012
Skrivet av :

I mitten av juli nästa sommar avgörs O-ringen i skogarna runt Boden. Det innebär att länet gästas av 30 000 orienterare. Många söker boende. Så har du ett hus, en lägenhet, en stuga eller kanske ett husvagn inom 90 minuters bilresa från Boden så finns pengar att tjäna.

Så här går det till
Inkomna hyresobjekt annonseras ut på O-Ringens hemsida. Du skickar en objektsbeskrivning till e-postaadressen: info2013@oringen.se Följande uppgifter skall alltid finnas med; Namn, adress, telefonnummer, mobilnummer samt mailadress och avståndet från ert boende till O-Ringenstaden. För mer information, surfa in på; http://www.oringen.se/oringenstaden/boende/boende2013/hyrautlogi2013.1959.html
Snabbfakta O-RINGEN
  • 120-160 milj i omsättning
  • Besökarna stannar i snitt 6,3 dygn
  • Högutbildade, alla åldrar, alla typer
  • Prognosen pekar mot fler än 21 000 deltagare, vilket totalt ger 30 000 besökare.
  • Att jämföra med Bodens befolkning på ca 12 000 inv.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.