Usch vilken kalldusch!

28 AUG 2012
Skrivet av :

Älvsbyns damer var på väg mot en viktig poäng i hemmamatchen mot Norrsken. Men laget åkte på en riktig kalldusch i regnet. Med bara sekunder kvar av matchen gjorde gästerna matchens enda mål!

Surt för Älvsbyn i dubbla bemärkelser. Matchen spelades i regn vilket gjorde planen svårbemästrad. 0-0 såg dock länge ut att stå sig. Men i Norrskens sista anfall kunde Rebecca Viklund göra 1-0 till gästerna. Tungt för Älvsbyn som kämpar för nytt kontrakt. Hemmatjejerna hade även ett spelmässigt övertag i första halvlek och hade mycket väl kunnat leda matchen. Tyvärr så är marginalerna mot laget just nu. Tre matcher återstår dock att spela.

I Älvsbyn gjorde målvakten Caroline Berell en bra insats. Extra plus även till mittbacken Sanna Torgersson, yttermittfältaren Ida Jonsson och Malin Lundman. Domare var Eje Larsson, Älvsbyn.

FOTO: STERLING NILSSON

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.