Usch vilken kalldusch!

28 AUG 2012
Skrivet av :

Älvsbyns damer var på väg mot en viktig poäng i hemmamatchen mot Norrsken. Men laget åkte på en riktig kalldusch i regnet. Med bara sekunder kvar av matchen gjorde gästerna matchens enda mål!

Surt för Älvsbyn i dubbla bemärkelser. Matchen spelades i regn vilket gjorde planen svårbemästrad. 0-0 såg dock länge ut att stå sig. Men i Norrskens sista anfall kunde Rebecca Viklund göra 1-0 till gästerna. Tungt för Älvsbyn som kämpar för nytt kontrakt. Hemmatjejerna hade även ett spelmässigt övertag i första halvlek och hade mycket väl kunnat leda matchen. Tyvärr så är marginalerna mot laget just nu. Tre matcher återstår dock att spela.

I Älvsbyn gjorde målvakten Caroline Berell en bra insats. Extra plus även till mittbacken Sanna Torgersson, yttermittfältaren Ida Jonsson och Malin Lundman. Domare var Eje Larsson, Älvsbyn.

FOTO: STERLING NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.