Nytt samarrangemang

29 AUG 2012
Skrivet av :

Ledordet för varumärkessatsningen i Älvsbyn är ”Tillsammans” ett ord som födde idén till en gemensam modeshow där de tre företagen Floristen, Salong Divine och Hud & Salva tillsammans ville göra något nytt.

På onsdagkvällen var det fullsatt i Hud & Salva lokaler ovanför Sportringen där det bjöds på catwalk med kommande kläder till hösten, med inspiration inom mode, skömhet och njutning samt en hel del erbjudanden från de tre företagen.

– Vi vill visa att vi vill jobba tillsammans och föda ny idéer här i Älvsbyn, sa Maria Norén från Floristen. – Det här första steget verkar ju ha slagit väl ut, avslutade hon.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.