Nytt samarrangemang

29 AUG 2012
Skrivet av :

Ledordet för varumärkessatsningen i Älvsbyn är “Tillsammans” ett ord som födde idén till en gemensam modeshow där de tre företagen Floristen, Salong Divine och Hud & Salva tillsammans ville göra något nytt.

På onsdagkvällen var det fullsatt i Hud & Salva lokaler ovanför Sportringen där det bjöds på catwalk med kommande kläder till hösten, med inspiration inom mode, skömhet och njutning samt en hel del erbjudanden från de tre företagen.

– Vi vill visa att vi vill jobba tillsammans och föda ny idéer här i Älvsbyn, sa Maria Norén från Floristen. – Det här första steget verkar ju ha slagit väl ut, avslutade hon.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.