Leo Razzak besöker Älvsbyn

22 AUG 2012
Skrivet av :

En av landets populäraste föreläsare, Leo Razzak, 24 år, besöker Älvsbyn under torsdagen och fredagen. Han är en av Talarforums mest efterfrågade och anlitade föreläsare i jämställdhets- och integrationsfrågor. Trots sin unga ålder känner han hälften av topparna i svenskt näringsliv på förnamnsbasis och förändrar fördomar på storföretag på löpande band.

Under torsdagen och fredagen föreläser Leo Razzak i Älvsbyn. På torsdagen gästas gymnasiet och folkhögskolan av honom. På fredagsmorgonen deltar Razzak på Företagarfrukosten. Nyligen utsågs Razzak, av tidningen Veckans Affärer, till en av landets främsta Supertalanger. Av 101 namn som listades hamnade Leo på 15:e plats.

– Det tragiska i livet är inte när vi inte når våra mål. Det är när vi inte har några mål, menar Razzak.

Program:

Torsdag 23:e 13.00-14.30 Gymnasieskolans elever (150 st.)

15.00-17.00 Arbete och integration, Älvsbyn folkhögskolans personal (SFI) samt en del öppna platser. Arbete o. Integration arbetar med både människor i utanförskap och nya Älvsbybor.

Fredag 24:e 7.30-8.30 Företagarfrukost. Kommunens näringsliv, en del politiker och tjänstemän.

Rubriken för torsdagens föreläsningar är BRY DIG! Tanken är att söka stimulera till engagemang och ansvar i studier, samhälle, fritid ja för hela sitt liv. Fredagen handlar om Entreprenörskap.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.