Händelserik kulturhöst

31 AUG 2012
Skrivet av :

Älvsby konstförening kommer i samarbete med Älvsby folkhögskola att under hösten arrangera tre stycken utställningar i Galleri K. Det börjar med vernissage redan i morgon lördag när Jan Erik Unnbom visar sina alster (se ovanstående annons).

Dessutom kommer Älvsby folkhögskola att ordna några utställnigar i egen regi.

De som är  bokade i dagsläget är vandringsutställningen ”Den största tystnaden” (12/9-2/10), se även separat inlägg där konstnären Brittlouise Landfors berättar om vad hon vill förmedla och hur utställningen kom till. Med hennes utställning följer även en föreläsning av Johan Torgerstad som varit FN observatör i Kongo, föreläsningen är planerad till den 25/9 kl 19.00.

Dessutom är nedanstående arrangemang inplanerade:
1-17/10 Möbelrenoveringens utställning ”Stolar” som vi placerar i entrén.
22/10-14/11 Möbelrenoveringens ”Pallar”

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.