Guldregn över TAIF friidrott

20 AUG 2012
Skrivet av :

Madelene Stedt och Felix Johansson, Tväråselets AIF, hade fina framgångar på DM i Piteåd en gångna helgen. Tillsammans vann de sex guldmedlajer, fördelade på tre vardera.

Madelene, som tävlar i flickor 17, tog på lördagen guld på 200 meter och noterades för nytt personbästa med fina tiden 26.62 sekunder.

Felix, som tävlar i pojkar 13, började också med att på lördagen vinna sprintdistansen 80 meter på 10.36 sekunder, sedan fortsatte med att ta guld i längd med ett fint hopp på 5.35 meter.

På söndagen noterades Felix för sin tredje distriktsmästartietl då han vann på 200 meter på nytt personbästa med fina 25.98 sekunder. Ett bra formbesked inför Norrlandsmästerskapen som han kommer att vara med i till helgen, den 25-26 augsuti i Piteå, där han tävlar för Norrbotten.

Madelene fortsatte på söndagen med sin fina form som hon har sedan USM i förra helgen med att sätta nytt personbästa på 100 meter med 12.98 ett bra resultat, också det resulterade i ett guld. Sedan avslutade hon med ett bra 400 meterslopp och ett nytt guld med tiden 62.55 sekunder.

Som sagt en mycket lyckad helg för dessa två duktiga friidrottare.

FOTO: PER JOHANSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.