Arnemark Årets by 2012

29 AUG 2012
Skrivet av :

Arnemark har utsetts till Årets by i Piteå 2012. Det firades på lördagen med massor av aktiviteter på dagen och en middag på kvällen.

Runt byagården samlades folk i stora skaror för att njuta av fika, mat och underhållning. Loppmarknaden och övrig försäljning lockade också många köpsugna. För den musikaliska underhållningen svarade makarna Tora och Bruno Renlund. Det blev också en del spontana uppträdanden, bland annat av Nova Johansson, Ida Johansson och Olivia Söderberg som framförde en sång de lärt sig i skolan.

För de yngre var hästridningen populär. På kvällen fylldes byagården av middagsgäster. Senare på aftonen kom kommunalrådet Peter Roslund och kommunrepresentanten Roger Lundstig för att dela ut diplom och formellt deklarera Arnemark som Årets By i Piteå kommun.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.