ABF firar 100 år

30 AUG 2012
Skrivet av :

ABF fyller 100 år och det firas i Lomtjärnsparken Älvsbyn under kommande lördagen mellan 11.00- 14.30. Det blir dansuppvisning, körsång, teater, dragspelsmusik, 70-talsrock, tipspromenad och utställningar där ABF´s föreningar och medlemsorganisationer medverkar.

– Det är så kul att så många ställer upp denna dag, säger Kerstin Backman verksamhetsledare vid ABF i Älvsbyn.

På den musikaliska fronten bjuds det på ett återförenande då Rajtan Tajtan återuppstår för en dag. – Nu är det ju jag som får sjunga mest för Elin har just blivit mamma och har svårt att komma upp från Stockholm, säger Jan Martinsson musikansvarig vid ABF i Älvsbyn.

Hålltider
11.00- Invigning
11.20- PRO Sånggrupp
12.00- Burundisk dans
12.20- PRO Teatergrupp
13.45- Rajtan Tajtan
Älvsby dragspelsklubb uppträder i paviljongen kl 13.00.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.