Uppsnyggning av Återvinning

16 JUL 2012
Skrivet av :

På måndagen kunde många Älvsbybor glädjas åt att se att Älvsby Fastigheter:s personal höll på att snygga upp återvinningsstationen vid Brandstationen.

Under åren som gått har anläggningen slitits en hel del och det har ofta varit skräpigt på platsen. Nu sker en ny upphandlig av vem som skall köta om återvinningsstationerna och då skärps även kraven på städning och underhåll av dessa.

Den uppsnyggning som pågår just nu har igångsatts av Kommunledningen och är för att försöka få det att se lite frächare ut och inte såförfallet tills en ny entrepenör tar över. Med ny stockpanel ges en trevligare lock som visar kopplingen till naturen.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.