Tvådagarstävling på Kanis

04 JUL 2012
Skrivet av :

Norrbottens Hundkapp inbjuder till två-dagarstävling 7-8 juli 2012 vid Kanis. Under lördagen körs: Kanis Elit Whippet semifinal,Julicupen semifinal, Sommarloppet poänglopp, Moneystep´s sprint poänglopp, Kanis Supersprint poänglopp, Kanis Elit Saluki poänglopp och Kanisrundan Saluki poänglopp.
På söndagen körs B finaler och Finaler i Kanis Elit Whippet, Julicupen. Poänglopp i Sommarloppet,Moneystep´s sprint, Kanis Supersprint, Kanis Elit Saluki, Kanisrundan Saluki poänglopp.Loppen Miroi Kanis Elit Greyhound, Norrbottensgården Race, Jokkmokks Korvrace och Jokkmokksloppet, samt två graderade lopp.

Tävlingarna börjar båda dagarna kl. 13.00.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.