Internationell matfestival

14 JUL 2012
Skrivet av :

För fjärde året i rad var det på lördagen Internationell matfestival i Lomtjärnsparken. Vädret lockade ut många Älvsbybor som genom åren lärt sig att det här är ett sätt att frästa sina sinnen både i smak, lukt, färg och ljud.

Inget undantag på det heller i år även om nu regnet höll en oroande hand de de första timmarna, men bara att vara ute i Lomtjärnsparken och möta allt detta som kan bli en höjdar upplevelse för vem som helst.

Föreningen Vänskap, Mutcho Ek.förening, ABF och Fritid & Kultur, stod som vanligt bakom hela den Internationell matfestival som lockade många besökare till Lomtjärnsparken innan regnet kom. Även om nu inte det direkt påverkade besökarnas sinnen då det numer faktiskt går att sitta under tak och äta.

Under eftermiddagen bjöds det även på internationell folkdans, livemusik med The Bänders.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.