En musikalisk fullträff vid forsen

08 JUL 2012
Skrivet av :

Musikfesten på naturscenen vid Storforsen var värd en större publik. Men de som hade sökt sig dit, mellan 300 och 500 betalande, fick full valuta för pengarna. Och synd för alla er som stannade hemma. Sanna Nielsen, Amanda Fondell och Mikael Wiehe bjöd kanske på den bästa musikaliska mixen hittills på denna scen.

Dessutom regnade det inte i Bredsel på hela dagen. Det var snarare perfekt konsertväder fram till kvällen och sista konserten med Mikael Wiehe då ett lätt, men sommarljummet, regn föll.

Vi publicerar bilder nedan från Musikfesten. Fler bilder och mer text kommer under söndagen.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.